4.000 μαθητικές ομάδες (100.000 μαθητές) από Σχολεία της Αττικής και άλλες Περιφέρειες της χώρας (Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Πελοπόννησος, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία) παρακολούθησαν εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο μας κατά την περίοδο 1995-2018.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & Δ.Β.Μ.
ΕΣΠΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις μας καθώς επίσης και για εκδήλωση ενδιαφέροντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - Μπουμπουλίνας 3, 16451 Αργυρούπολη - Τηλ. 210 9959250-1 - Fax 210 9959251 - Ε-mail: acee@otenet.gr & secretary@kpea.gr

ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΠΕ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Προβολή ΚΠΕ Αργυρούπολης σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Α. ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

    Ο γρηγορότερος και φιλικότερος προς το περιβάλλον τρόπος μετακίνησης προς το ΚΠΕ είναι με το Μετρό. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΛΙΜΟΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι Σταθμός «Αργυρούπολη») είναι μόλις 2 τετράγωνα κάτω από το ΚΠΕ.

    Είτε έρχεστε από Γλυφάδα, είτε από Αθήνα, παίρνετε τη Γραμμή 2 (Κόκκινη Γραμμή) και κατεβαίνετε στο σταθμό «ΑΛΙΜΟΣ». Επιλέγετε την Έξοδο: «Λ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα» και αφού βγείτε (η έξοδος είναι στη συμβολή των οδών Ψαρών & Θερμοπυλών) ανηφορίζετε την οδό Θερμοπυλών. Ο δεύτερος δρόμος στα αριστερά σας είναι η Μπουμπουλίνας. Στρίβετε αριστερά και φτάνετε στο ΚΠΕ.

Β. ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

1. Από Γλυφάδα:
    Ακολουθούμε τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και μετά τη συμβολή της με τη Λεωφόρο ΑΛΙΜΟΥ (σήμα της Ολυμπιακής, Ξενοδοχείο SALEM, INTERAMERICAN) μετράμε 3 φανάρια συμπεριλαμβανομένου εκείνου της Αλίμου και στρίβουμε στο τρίτο φανάρι δεξιά την οδό ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (πλαϊνή πλευρά σχολικού συγκροτήματος, πρώην πολυκλαδικού Ηλιούπολης). Στη δεύτερη κάθετο της Παπαναστασίου (ΟΔΟΣ ΚΑΒΑΦΑΚΗ) στρίβουμε πάλι δεξιά, προχωρούμε ένα τετράγωνο, στρίβουμε αριστερά (προς τα πάνω) την ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ και στην πρώτη γωνία συναντάμε την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ (Μπουμπουλίνας 3 είναι το ΚΠΕ).

2. Από Αθήνα (δια της Λεωφόρου ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ):
    Στο τέλος του σχολικού συγκροτήματος, πρώην πολυκλαδικού Ηλιούπολης, στρίβουμε αριστερά στο φανάρι παίρνοντας την οδό ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που είναι κάθετη στη λεωφόρο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Στη δεύτερη κάθετο της Παπαναστασίου (ΟΔΟΣ ΚΑΒΑΦΑΚΗ) στρίβουμε πάλι δεξιά, προχωρούμε ένα τετράγωνο, στρίβουμε αριστερά (προς τα πάνω) την ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ και στην πρώτη γωνία συναντάμε την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ (Μπουμπουλίνας 3 είναι το ΚΠΕ).

3. Από Αθήνα (ή προάστια) δια της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ οδού:
    Όπως ερχόμαστε από το δρόμο Κατεχάκη – Καρέα – Αλίμου μετά την Ηλιούπολη παίρνουμε τη λεωφόρο ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.
    Στο ύψος της Εφορίας Αργυρουπόλεως (τριώροφο κτίριο στο αριστερό μας χέρι) στρίβουμε κάτω δεξιά μετά το βενζινάδικο στο φανάρι παίρνοντας τη λεωφόρο ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Κατεβαίνουμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ μέχρι το τέρμα της, όπου τέμνει τη λεωφόρο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και εκεί στρίβουμε στο φανάρι δεξιά. Στο επόμενο φανάρι στρίβουμε πάλι δεξιά την οδό ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (πλαϊνή πλευρά σχολικού συγκροτήματος, πρώην πολυκλαδικού Ηλιούπολης). Στη δεύτερη κάθετο της Παπαναστασίου (ΟΔΟΣ ΚΑΒΑΦΑΚΗ) στρίβουμε πάλι δεξιά, προχωρούμε ένα τετράγωνο, στρίβουμε αριστερά (προς τα πάνω) την ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ και στην πρώτη γωνία συναντάμε την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ (Μπουμπουλίνας 3 είναι το ΚΠΕ).

4. Από Πειραιά:
    Από την παραλιακή λεωφόρο ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ στρίβουμε στη λεωφόρο ΑΛΙΜΟΥ και ακλουθώντας τη συναντάμε τη λεωφόρο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Στο φανάρι (σήμα της Ολυμπιακής, Ξενοδοχείο SALEM, INTERAMERICAN) στρίβουμε αριστερά προς Αθήνα μετράμε 3 φανάρια συμπεριλαμβανομένου εκείνου της Αλίμου και στρίβουμε στο τρίτο φανάρι δεξιά την οδό ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (πλαϊνή πλευρά σχολικού συγκροτήματος, πρώην πολυκλαδικού Ηλιούπολης). Στη δεύτερη κάθετο της Παπαναστασίου (ΟΔΟΣ ΚΑΒΑΦΑΚΗ) στρίβουμε πάλι δεξιά, προχωρούμε ένα τετράγωνο, στρίβουμε αριστερά (προς τα πάνω) την ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ και στην πρώτη γωνία συναντάμε την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ (Μπουμπουλίνας 3 είναι το ΚΠΕ).


Το Κέντρο μας :: Σχετικά :: Δίκτυα

©2004-2014 ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μπουμπουλίνας 3, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16451 - Τηλ. 210 9959250-1